Frutas Naturales Appelsiner

Friskpresset.dk tilbyder Frutas Naturales appelsiner til brug i juicepressere, men det er ikke et krav for at bruge Citrocasa juicepressere. Spørg i din lokale butik om de bruger Frutas Naturales.

Uden kemikalier og overfladebehandling​

  • Fuldmodnet på træet - Flere vitaminer og højere indhold af ex. folsyre.

  • Futas Naturales ​Appelsiner fuldmodner på træet for at opnå den maksimale sødme og juice indhold. Appelsinerne håndplukkes og høstes hver fredag i sæsonen, og de leveres her i Danmark tirsdag/onsdag til distribution til vores kunder.
  • Der bruges ikke ikke kemikalier overfladebehandling af appelsinerne og de vaskes i rent drikkevand inden de pakkes, så de er klar til brug. Det sparer mange personale timer i butikken.

  • Kontrolleret skræltykkelse - giver sikkerhed mod skrælsmag i juicen.
  • Perfekt størrelse 65 - 78 mm Ø, kaliber 6-8, samme størrelse året rundt, så driftforstyrrelser undgås. Passer perfekt til Citrocasa juicepressere.
  • HACCP, frugtsaft og pesticidrest- dokumentation
  • Frutas Naturales er GLOBAL GAP og G.R.A.S.P-certificeret og der benyttes ikke børnearbejde i dyrkningen af Frutas Naturales appelsiner.
  • Landsdækkende levering.

Frutas Naturales giver tilfredse kunder og optimerer din indtjening.

Oplev tydeligt mersalg

Flere af vores kunder har oplevet en stigning på 150 % i salget af friskpresset juice efter opstilling af juicepresseren​.

Stort udvalg til gode priser

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber og en brugsanbefaling.

Effektive juicepressere

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af forskellige frugter.

Nemme at rengøre

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, for nem rengøring.

​​Friskpresset juice
- på FÅ sekunder

En juicepresser fra Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset juice. Citrocasas juicepressere er effektive - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.

Friskpresset.dk

​Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk

​Telefon: 70 22 05 54

Hvem er Friskpresset.dk?

Friskpresset.dk tilbyder som de eneste muligheden for at få en samlet pakke bestående af juicepresser, appelsiner og flasker til juicen. ​Citrocasa juicepresser er topkvalitet og design, den bedste kvalitet du kan få.

Friskpresset.dk - juicepressere til enhver lejlighed​  |  CVR: 32154093