-->

​Sulapro

Sulapro

​Friskpresset gulerodsjuice

Med SULAPRO Gulerodsjuicer kan du tilbyde forbrugeren friskpresset, sund og 100 % naturlig gulerodsjuice. 

Udviklet specielt til supermarkederne med det formål at forvandle den tidskrævende og besværlige proces med at juice gulerødder derhjemme til en hurtig og iøjnefaldende selvbetjeningsoplevelse i butikken.​​

Med SULAPRO Carrot Juicer i din forretning, kan forretningen udvide sit detailsortiment og skille sig ud blandt andet ved at være den første, der tilbyder kunderne et sundt alternativ til grøntsagsjuice og en spændende selvbetjeningsoplevelse: 

Ved et pres på hanen, kan kunden se gulerødderne, en - efter en, falde ned pressesystemet og kort efter løber den friskpressede gulerodsjuice ud i flasken.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Solid, høj avance​

Robust design​, hurtig juiceproduktion.

Intelligent ingeniørkunst med minimal nedetid, giver høj indtjening

Stort udvalg til gode priser

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber og en brugsanbefaling.

Effektive juicepressere

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af forskellige frugter, uden der kommer skrælsmag i juicen.

Nemme at rengøre

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, for nem rengøring.

​​Friskpresset juice
- på FÅ sekunder

En juicepresser fra Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset juice. Citrocasas juicepressere er effektive - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.

Friskpresset.dk

​Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk

​Telefon: 70 22 05 54

Hvem er Friskpresset.dk?

Friskpresset.dk tilbyder som de eneste muligheden for at få en samlet pakke bestående af juicepresser, appelsiner og flasker til juicen. ​Citrocasa juicepresser er topkvalitet og design, den bedste kvalitet du kan få.

Friskpresset.dk - juicepressere til enhver lejlighed​  |  CVR: 32154093