JUICEPRESSERe TIL ENHVER LEJLIGHED

​Efterspørgslen efter friskpresset appelsinjuice er stigende, og akkompagnerer brunch, sandwich, lunch mv.

​​

Citrocasa producerer forskellige typer juicepressere, som passer til det individuelle behov.​

​Friskpresset appelsinjuice er en smagfuld tørstslukker og nogle af vores kunder serverer også friskpresset appelsin- og limejuice i deres cocktails og longdrinks eller bruge det som base i smoothies og frugt-juices.

​​

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber samt en anbefaling af, hvor vi anbefaler de egner sig til, men er du i tvivl kommer en af vores konsulenter selvfølgelig gerne kommme forbi og få en snak om mulighederne for en juicepresser hos dig.

​​

En Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset.​

​Lad Citrocasa presse et glas friskpresset, mens du steamer mælken til latten.

​Når maskinen står placeret et synligt sted i din forretning, vil det skabe opmærksomhed og give dig mulighed for et betydeligt mersalg. Flere af vores kunder har oplevet en stigning på 150% i salget af friskpresset juice efter opstilling af juicepresseren..​

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.​

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, så rengøring klares på max. 10 minutter dagligt.

​​

Der er ingen undskyldning for ikke at være med på "beatet"-og samtidig tjene godt på det.​

Oplev tydeligt mersalg

Flere af vores kunder har oplevet en stigning på 150 % i salget af friskpresset juice efter opstilling af juicepresseren​.

Stort udvalg til gode priser

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber og en brugsanbefaling.

Effektive juicepressere

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af forskellige frugter.

Nemme at rengøre

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, for nem rengøring.

​​Friskpresset juice
- på FÅ sekunder

En juicepresser fra Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset juice. Citrocasas juicepressere er effektive - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.

Friskpresset.dk

​Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk

​Telefon: 70 22 05 54

Hvem er Friskpresset.dk?

Friskpresset.dk tilbyder som de eneste muligheden for at få en samlet pakke bestående af juicepresser, appelsiner og flasker til juicen. ​Citrocasa juicepresser er topkvalitet og design, den bedste kvalitet du kan få.

Friskpresset.dk - juicepressere til enhver lejlighed​  |  CVR: 32154093