-->

JUICEPRESSERe TIL ENHVER LEJLIGHED

​Efterspørgslen efter friskpresset appelsinjuice er stigende, og akkompagnerer brunch, sandwich, lunch mv.

​​

Citrocasa producerer forskellige typer juicepressere, som passer til det individuelle behov.​

​Friskpresset appelsinjuice er en smagfuld tørstslukker og nogle af vores kunder serverer også friskpresset appelsin- og limejuice i deres cocktails og longdrinks eller bruge det som base i smoothies og frugt-juices.

​​

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber samt en anbefaling af, hvor vi anbefaler de egner sig til, men er du i tvivl kommer en af vores konsulenter selvfølgelig gerne kommme forbi og få en snak om mulighederne for en juicepresser hos dig.

​​

En Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset.​

​Lad Citrocasa presse et glas friskpresset, mens du steamer mælken til latten.

​Når maskinen står placeret et synligt sted i din forretning, vil det skabe opmærksomhed og give dig mulighed for et betydeligt mersalg. Flere af vores kunder har oplevet en stigning på 150% i salget af friskpresset juice efter opstilling af juicepresseren..​

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.​

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, så rengøring klares på max. 10 minutter dagligt.

​​

Der er ingen undskyldning for ikke at være med på "beatet"-og samtidig tjene godt på det.​

Solid, høj avance​

Robust design​, hurtig juiceproduktion.

Intelligent ingeniørkunst med minimal nedetid, giver høj indtjening

Stort udvalg til gode priser

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber og en brugsanbefaling.

Effektive juicepressere

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af forskellige frugter, uden der kommer skrælsmag i juicen.

Nemme at rengøre

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, for nem rengøring.

​​Friskpresset juice
- på FÅ sekunder

En juicepresser fra Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset juice. Citrocasas juicepressere er effektive - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.

Friskpresset.dk

​Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk

​Telefon: 70 22 05 54

Hvem er Friskpresset.dk?

Friskpresset.dk tilbyder som de eneste muligheden for at få en samlet pakke bestående af juicepresser, appelsiner og flasker til juicen. ​Citrocasa juicepresser er topkvalitet og design, den bedste kvalitet du kan få.

Friskpresset.dk - juicepressere til enhver lejlighed​  |  CVR: 32154093