-->

​Foodexpo 27.-29. marts 2022

Mød os i Hal E på stand 4046​

Foodexpo samler fødevarebranchen om smagfulde oplevelser. Du kan blive tanket op på al den nyeste viden, får sat alle dine sanser i spil, mens du ser, dufter, hører, smager, mærker og oplever Nordens største fødevareunivers.

Foodexpo er for dig, der lever for og arbejder med mad, og som vil have føling med fremtidens fødevarer.

Du vil finde Friskpresset.dk med juicepresserne fra Citrocasa og Friskristet.dk med in-store kafferisteriet Novaroaster. 

Bestil billetter gratis

Messen er gratis for virksomheder med relation til fødevare branchen. Bestil dine gratis billetter ved at register dig på Foodexpo webside og få tilsendt dine entrebilletter. 

Book et møde på vores stand

Vi vil med glæde møde dig på vores stand uanset om du har aftalt et møde inden messen eller kommer forbi vores stand på messen.

Ved du allerede nu, at du gerne vil have en dybere snak og en grund præsentation af maskinerne er det en god idé at vi laver en aftale, så vi kan tage højde for det i vores planlægning og vi får god tid til at snakke sammen.

Send os en besked og skriv gerne hvilken dag og tid der vil passe dig at mødes på vores stand E4046.

Book et møde

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Solid, høj avance​

Robust design​, hurtig juiceproduktion.

Intelligent ingeniørkunst med minimal nedetid, giver høj indtjening

Stort udvalg til gode priser

Vi viser her en del af vores udvalg af juicepressere med en beskrivelse af deres egenskaber og en brugsanbefaling.

Effektive juicepressere

Citrocasa er effektiv - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af forskellige frugter, uden der kommer skrælsmag i juicen.

Nemme at rengøre

Citrocasa juicepresseren er let at skille ad, og hovedparten af delene tåler opvaskemaskine, for nem rengøring.

​​Friskpresset juice
- på FÅ sekunder

En juicepresser fra Citrocasa fremstiller et glas friskpresset juice på ca. 6 -15 sekunder og der er intet besvær med at skære appelsiner og håndpresse et glas friskpresset juice. Citrocasas juicepressere er effektive - skærer appelsinerne skånsomt og presser let op til 95% af saften ud af appelsinerne uden at presse skrællen og efterlade bitter smag. Kun friskpresset appelsinsaft på få sekunder.

Friskpresset.dk

​Rørvangsvej 43A, 4300 Holbæk

​Telefon: 70 22 05 54

Hvem er Friskpresset.dk?

Friskpresset.dk tilbyder som de eneste muligheden for at få en samlet pakke bestående af juicepresser, appelsiner og flasker til juicen. ​Citrocasa juicepresser er topkvalitet og design, den bedste kvalitet du kan få.

Friskpresset.dk - juicepressere til enhver lejlighed​  |  CVR: 3215409